Osnivač i vlasnik Anti Aging Diagnostic centra Dr Babović je doktorka Danijela Babović, specijalista dermatovenerologije, koja sa timom vrhunskih stručnjaka iz oblasti medicinske kozmetikologije, kao i profesionalnih kozmetičara sa dugogodišnjim iskustvom u dijagnostikovanju estetskih problema lica i tela i u izvođenju savremenih kozmetoterapijskih procedura već više od 15 godina uspešno leči, neguje, podmlađuje i ulepšava generacije klijenata.

​Osnivač i vlasnik Anti Aging Diagnostic centra Dr Babović je doktorka Danijela Babović, specijalista dermatovenerologije, koja sa timom vrhunskih stručnjaka iz oblasti medicinske kozmetikologije, kao i profesionalnih kozmetičara sa dugogodišnjim iskustvom u dijagnostikovanju estetskih problema lica i tela i u izvođenju savremenih kozmetoterapijskih procedura već više od 15 godina uspešno leči, neguje, podmlađuje i ulepšava generacije klijenata.


Dr Danijela Babović je nakon završenog Medicinskog fakulteta obavila specijalistički staž iz oblasti dermatovenerologije na Vojno medicinskoj akademiji u Beogradu. Uz stručno usavršavanje iz oblasti antiaging medicine stekla je veliki broj međunarodno priznatih sertifikata, ovladala tehnikama podmlađivanja i radiotalasne hirurgije.

 

Uz poklonjeno poverenje klijenata trudili smo se da, polazeći od strane istine da je samo zdrava koža - lepa koža, pružamo medicinsku negu tamo gde je potrebno i da obezbedimo najsavremenije i najkvalitetnije preparate i aparate za tretiranje i podmlađivanje kože lica i tela.

 

Dugogodišnje iskustvo i potvrđeni uspesi postignuti u oblasti nege lica i tela bili su presudni da postanemo ekskluzivni distributeri preparata renomiranje svetske kuće Jean D'Arcel, čija je krema Prestige Anti Age proglašena najboljom u svojoj kategoriji za 2014.

Danijela Babović

Adresa:
Beograd

INFO O DOKTORU
+381 60/74-01-206