Već 31 uspešnu godinu 100% prirodni preparati Bioeliksira zadovoljnim korisnicima pomažu u tretmanu kožnih (skin disorders) i drugih oboljenja kao što su psorijaza (psoriasis), dermatitis, alerije (alergy), ekcem (eczema) i herpes. Klasične medicinske terapije često ne daju željene rezultate u lečenju navedenih bolesti, dok Bioeliksirovi preparati za svega nekoliko tretmana zadivljuju svojim učinkom. Preparati na biljnoj bazi, predstavljaju deo tradicionalne medicine koja u sprezi sa savremenom medicinom daje izuzetne rezultate. Saradnja sa medicinskim ustanovama doprinose stalnom usavršavanju i boljoj delotvornosti Bioeliksir proizvoda.

Prirodni Preparati Bioeliksir

DERMIO KREMA

Bioeliksir Dermio krema brzo i uspešno neguje suvu i zadebljalu kožu lica i tela

Aktivni sastojci Bioeliksir Dermio kreme su: salicilna kiselina, mentol, ekstrakt hajdučke trave, kadulje i gaveza.Budući da je Bioeliksir Dermio krema po svome sastavu kombinacija samo biljnih sastojaka, nema ograničenja u dužini njene primjene kako kod odraslih, tako i kod  dece. Odraslima se savetuje zbog što delotvornijih rezultata Bioeliksir Dermio kremu upotrebljavati u kombinaciji sa Bioeliksir Pribio sirupom i Bioeliksir Sinbio kapima za nos.Krema Bioeliksir Dermio se nanosi 1-2 puta dnevno na promene na koži, a čuva se na sobnoj temperaturi, van domašaja dece.

 

Bioeliksir Vitaderm

Svakodnevna nega kože lica i tela
Koža lica je najosetljiviji i najupečatljiviji deo našeg tela. Koža lica ima važnu ulogu kao barijera prema spoljašnjem svetu i konstantno je izložena suncu i UV zračenju.
Stanje i izgled kože lica je glavni indikator opšteg stanja organizma. Problemi sa kožom lica i znaci starenja na licu su lako uočljivi i utiču na samopouzdanje osobe.
Bioeliksir je razvio kreme za svakodnevnu negu kože koje usporavaju proces starenja kože lica, smanjuju nastanak bora i vraćaju koži elastičnost i prirodan izgled.
Bioeliksir Vitaderm se preporučuje za svakodnevnu negu suve i normalne kože.

 

Bioeliksir Sinbio / Bioeliksir Sineulin

Kapi Bioeliksir Sinbio se preporučuju u slučajevima: akutnog i hroničnog rinitisa, rinosinusitisa, akutnog i hroničnog sinusitisa, astme, akutnog i hroničnog bronhitisa.

Kapi Bioeliksir Sinbio sadrže svež sok ploda divljeg krastavca (poznata lekovita biljka u staronarodnoj fitoterapiji), deluju protivupalno te pospešuju izlučivanje sekreta iz svih paranazalnih šupljina, uz učestalo kijanje. To može trajati i nekoliko sati nakon uzimanja preparata i dobro je za disajni sastav.
Lekovitost se temelji na aktivnom delovanju ekstrakata iz biljke koja pripada porodici vrste Cucurbitaceae (divlji krastavac).

 

Bioeliksir Pribio / Bioeliksir Bronheulan

Omogućava prohodnost disajnih puteva i olakšava disanje.

Sirupom Bioeliksir Pribio oslobađa se sekret koji se taloži u donjim delovima disajnog sastava. Uklanja simptome i posledice patološke sekrecije iz nosa, te nadražajni kašalj, koji se uobičajeno manifestuje u proleće i leto kod osoba koje imaju problem sa alergijama . Vidno poboljšava opšti kvalitet života osoba koje pate od navedenih tegoba.
Zahvaljujući delovanju biljaka timijana, jagorčevine i divljeg krastavca, odličan je ekspektorans  antiseptičkog delovanja. Razgrađuje gusti sekret i olakšava iskašljavanje.Sirup se preporučuje kao dodatak u lečenju svih kožnih zdravstvenih poremećaja – ekcema, raznih oblika dermatitisa (neurodermitisa, atopijskog dermatitisa) te psorijaze, za koje se savetuje primena kreme Bioeliksir Dermio. Budući da se bolesti kože, u lečenju pomaže krema Bioeliksir Dermio, pojavljuju kad padne imunitet, preporučujemo sirup Bioeliksir Pribio i kapi Bioeliksir Sinbio.

 

Pribio Junior

Pribio Junior , rastvor za oralnu primenu od 100 ml, je posebno prilagođen za primenu kod dece, a namenjen je olakšavanju prohodnosti disajnih puteva. Sadrži ekstrakte jagorčevine i timjana koji i kod najmlađih pacijenata povoljno utiču na eliminaciju gustog bronhijalnog sekreta.

Preporučuje se za primenu kod dece starije od 4 godine.

 

Bioeliksir Hebio / Bioeliksir Propeus

Pravljena na bazi propolisa, delotvorno uklanja tegobe koje uzrokuje herpes simpleks na usnama i intimnim delovima tela. Delotvorno uklanja bol, osećaj peckanja i svrbeža i ubrzava epitelizaciju. Delujući lokalno na kožu, pojačava i njen opšti imunitet.

Osnovni sastojak masti Bioeliksir Hebio je propolis, prirodni antibiotik prema kojem bakterije teško razvijaju otpornost. Uspešno deluje i na druge vrste mikroorganizama (viruse i gljivice). Ima izrazito protivupalno, anestetičko delovanje, ali je i stimulator prirodnih obrambenih snaga te jača imunitet, lokalni i opšti. Aktiviranjem metaboličkih enzima stimulišu se i ubrzavaju procesi regeneracije oštećenih tkiva. Ublažava tegobe kod upalnih problema kože, ubrzava epitelizaciju i sprečava razvoj infekcije. Uklanja subjektivne tegobe, ublažava lokalnu bol i osećaj peckanja. 

Primena se savetuje za decu iznad 1 godine starosti

 

Za detoksikaciju se preporučuju kapi za nos Sinbio, koje dovode do izbacivanja sekreta iz sinusa i bronhija. Rastvor za oralnu primenu Pribio sadrži biljnu mešavinu koja deluje na eliminaciju viška vode iz organizma, smanjenje otoka kod reumatskih i sličnih oboljenja. Podsticanjem diureze, Pribio pojačava eliminaciju štetnih materija putem urina. Posebne biljne komponente deluju laksativno i dovode do čišćenja crevnog trakta. Gorki sastojci bilja iz Pribio rastvora, deluju hepatoprotektivno, dovode do pojačane eliminacije žuči što dovodi do čišćenja i detoksikacije jetre. Pogodna kombinacija sastojaka takođe deluje na razgradnju gustog bronhijalnog sekreta, podstiče njegovu eliminaciju i olakšava iskašljavanje.

Prirodni Preparati Bioeliksir

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 10z
YU Biznis Cenatar
11000 Beograd, Novi Beograd

011/311-55-44
065/311-77-77
065/311-55-44
065/888-88-00

Kontakt E-mail

Radno vreme
Ponedeljkom8:00 - 18:00
Utorkom8:00 - 18:00
Sredom8:00 - 18:00
Četvrtkom8:00 - 18:00
Petkom8:00 - 18:00
Subotom8:00 - 15:00
NedeljomNe radimo
PraznikomNe radimo

Pogledajte web sajt