Fiziokinezis Fizikalna Medicina Masaža Vračar

Fiziokinezis - Fizikalna Medicina i Masaža

U našem studiu pružamo usluge: FIZIKALNE TERAPIJE - laser, magnet, ultra zvuk, tens, elektrostimulacija, interferentna, galvanska, foto terapija. Mogućnost patronaže, dolaska na kućnu adresu višeg fizioterapeuta. KINEZITERAPIJA - na kućnu adresu viši fizioterapeut obuhvata rehabilitaciju posle preloma i sportskih povreda, neuroloških stanja, reumatoloških stanja i korektivne gimnastike. MASAŽA - ukoliko želite da se opustite i relaksirate nudimo Vam preko 30 vrsti masaža u prijatnom i opuštajućem ambijentu, gde Vas čekaju naši maseri i fizioterapeuti. NUTRICIONISTA - zdrava hrana i pravilna, raznovrsna ishrana = dobro zdravlje. Ukoliko želite da budete zdravi, srećni, lepi i privlačni, pridržavajte se pravilne ishrane, a pomoć u tome će Vam pružiti naš nutricionista Marija Milenković. PERSONALNI TRENING - ukoliko težite savršenoj liniji i zdravijem životu, a u isto vreme imate problem sa motivacijom, onda je lični trener pravo rešenje. Tu su za Vas personalni i kondicioni trener Nikola Todorić koji ima iskustvo i uspeh u radu sa vrhunskim sportistima i personalni trener i fitnes instruktor Kristina Vejnović čija je specijalnost T.A.G. program posebno kreiran za dame.

Adresa: Kornelija Stankovića 21, Vračar
11000 Beograd, Vračar

Pogledajte web sajt


Centar za bradavice i druge promene na koži Beograd i Novi Sad

Centar za bradavice i druge promene na koži

Centar za bradavice i druge promene na koži nalazi se na tri lokacije u Beogradu i jednoj lokaciji u Novom Sadu. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu u rešavanju najrazličitijih estetskih problema i upotrebi najsavremenijih lasera uspešno otklanjamo različite promene na koži, kao što su: bradavice, fibromi, kondilomi, kurje oko, hemangiomi…

Adresa: Mije Kovačevića 10a, T.C. Bogoslovija
Generala Ždanova 17/2
11000 Beograd

Pogledajte web sajt


Kozmedika Beograd Zvezdara Centra za bradavice i druge promene na koži

Kozmedika Beograd

Kozmedika Beograd je deo Centra za bradavice i druge promene na koži i nudi široku paletu tretmana za negu lica i tela, kao i uklanjanje promena na koži. Svi tretmani u našem centru izvode se laserima, radiotalasima i ultrazvučnim aparatima najnovije generacije koji postižu maksimalne i brzo vidljive rezultate, bilo da su pitanju tretmani lica ili tela.

Adresa: Marka Oreškovića 2, stan 6
Vukov Spomenik
11120 Beograd, Zvezdara

Pogledajte web sajt


Kozmedika Novi Sad Tretmani za Ulepšavanje Lica i Tela

Kozmedika Novi Sad

Kozmedika Novi Sad pruža visokoprofesionalne tretmane za ulepšavanje lica i tela, kao i estetsko uklanjanje promena na koži upotrebom najsavremenije opreme: laseri, radiotalasi i ultrazvučni aparati. Kozmedika Novi Sad je deo Centra za bradavice i druge promene na koži koji uspešno posluje u Beogradu.

Adresa: Gogoljeva 26, lokal 1
21000 Novi Sad

Pogledajte web sajt


Studio Lepote Namaste Vračar Organska Kozmetika

Studio lepote Namaste

Studio Namaste želi da neguje svoje klijente na potpuno prirodan, neinvazivan način a sa rezultatima približno plastičnoj hirurgiji. Kozmetika koju koristimo je organska i potpuno prirodna, ne može nikako da ošteti ili izazove alergije ili neko trajno oštećenje. Širom sveta sve više kozmetičara i dermatologa traže rešenje da sa neinvazivnim metodama ostanemo što duže mladi i lepi. Trudimo se da pratimo svetske metode i da sa našim aparatima idemo ukorak sa najboljim kozmetičarima i doktorima. Organska kozmetika, neinvazivna, bezbolna metoda sa efektom koji se odmah vidi.

Adresa: Lamartinova 19/1
11000 Beograd, Vračar

Pogledajte web sajt