Dom Bakina i Dekina Priča je licenciran dom koji je osmišljen da pruži sve što je potrebno starim i nemoćnim licima, a to su nega i briga o njima. Želja nam je da se svaki korisnik doma oseća kao kod svoje kuće, opušteno i prijatno kao u sopstvenom domu.

Dom za stare Bakina i Dekina Priča

Dom Bakina i Dekina Priča je licenciran dom koji je osmišljen da pruži sve što je potrebno starim i nemoćnim licima, a to su nega i briga o njima.

Želja nam je da se svaki korisnik doma oseća kao kod svoje kuće, opušteno i prijatno kao u sopstvenom domu. 

Ustanova je smeštena u mirnom i prelepom delu Banjice, nedaleko od trolebuske okretnice brojeva 40, 41, kao i autobuskih linija 78, 401, 402, 403, 405, 406, 407, 408, 503, 401N.

Cilj naš je da pružimo visoko kvalitetnu uslugu što se tiče smeštaja, nege, ishrane kako bi učinili život starijim licima lepšim, lakšim i zanimljivijim u ovoj našoj novoj porodici.

U mogućnosti smo da Vam ponudimo:

- Medicinsku negu i pomoć
- Prevoz i pratnju korisnika na specijalističke preglede
- Organizaciju fizikalne terapije
- 5 obroka dnevno i prilagođavanje ishrane korisniku kome je to neophodno

Naš dom za stara lica ima:

- Jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe
- Sobe sa terasama

Sobe su svetle, novouređene novim nameštajem, opremljenje: LCD televizorima, klima uređajima kao i bežični pristup internetu.

U domu organizujemo proslave rođendana, slava i praznika, odlazak na izlete u dogovoru sa korisnikom i po njihovoj želji. Socijalni radnik osmišljava dnevno organizovanje korisnika u kulturno zabavnim sekcijama i pomaže da se što lakše adaptira na uslove života u ustanovi socijalne zaštite. A naš zadatak je da Vam pomognemo da Vaše vreme iskoritite u zanimljivim aktivnostima i interesantnim sadržajima.

Korisnicima se obezbeđuje ishrana u skladu sa principima zdrave ishrane u starosti i u zavisnosti od njihovog zdravtsvenog stanja, navika, potreba, verskih ubeđenja i to kroz pet obroka: doručak, užina, ručak, užina, večera.

Hrana se servira u trepezariji, osim za zavisne korisnike, usled nemogućnosti ili bolesti, kada je neophodna pomoć pri hranjenju od strane medicinske sestre, odnosno negovateljice.

Dom za stare Bakina i Dekina Priča

Adresa: Radomira Markovića 7v
11000 Beograd, Voždovac

+381 11/428-0723
+381 62/27-97-97

Kontakt E-mail

Radno vreme:

24 / 7 / 365

Pogledajte web sajt