Jasmina Milovanović rođena je u Beogradu 1963. godine. Osnovnu i srednju medicinsku školu završila je u Beogradu, a zatim nastavila studije na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu.

Jasmina Milovanović rođena je u Beogradu 1963. godine.  Osnovnu i srednju medicinsku školu završila je u Beogradu, a zatim nastavila studije na Farmaceutskom fakultetu Univerziteta u Beogradu. Tokom studija svoja interesovanja usmerava ka tradicionalnoj medicini te tako završava školovanje i edukacije iz oblasti aromaterapije, fitoterapije, kvantne medicine i akupunkturologije. Danas je jedan od tri registrovana aromaterapeuta u Srbiji. Kroz svoju dugogodišnju praksu u primeni etarskih ulja u prevenciji i održavanju zdravlja promoviše unapređenje i poboljšanje kvaliteta života. U tom smislu gostovala je više puta na različitim televizijama ( Studio B, Grand TV, Televizija Vojvodina...) i uradila desetine priloga.


Održala je više od 300 predavanja kako u Srbiji tako i izvan nje. Pisala je članke za časopise "Živeti zdravije" i "Život i zdravlje" i vodila radionice o izradi aromakozmetičkih preparata,Danas, kao stručni predavač drži predavanja o primeni aromaterapije kao registrovanoj  metodi tradcionalne medicine. 

 

Jasmina Milovanović

Adresa:
Beograd

INFO O DOKTORU
+381 60/74-01-203